Tukaj ste pristali zato, da vas seznanimo, da bomo vaše podatke skrbno hranili in jih varovali v skladu z načeli zakona o varovanju osebnih podatkov – ZVOP in GDPR.

Vaš elektronski naslov bomo shranili zgolj z namenom obveščanja o novostih, akcijskih ponudbah in aktualnih dogodkih.

Zakon o varovanju osebnih podatkov in evropska uredba GDPR nas zavezuje k skrbnemu varovanju vaših osebnih podatkov in informiranju na kakšen način in koliko časa jih bomo hranili.

Zavezujemo se, da bodo vaši osebni podatki ostali v naših bazah in do njih ne bo dostopal nihče drug, kot le določeni zaposleni ekipe BrezGlutena.si , Ulica Gradnikove brigade 15 , 5000 Nova Gorica v nadaljevanju BrezGlutena.si . Znotraj ekipe je točno določeno kdo ima dostop do le-teh in na kakšen način jih lahko uporabi. Vaše podatke bomo hranili dokler se od storitve obveščanja po e-pošti ne odjavite.

S posredovanjem elektronskega naslova soglašate, da:

BrezGlutena.si vaš elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih, akcijskih ponudbah in aktualnih dogodkih. Soglašate, da se lahko iz neobvezujočega sistema kadarkoli izpišete in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo, ki vam je vedno na voljo ali to storite v svojem profilu.

Vaše osebne podatke zbiramo in obdelujemo v skladu z določbami zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov ZVOP in GDPR. Zbranih podatkov brez vašega izrecnega dovoljenja ne bomo posredovali tretjim osebam.

Dodatno pojasnilo

BrezGlutena.si bo elektronske naslove skrbno varoval v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov in jih brez vašega dovoljenja ne bo posredoval tretji osebi. BrezGlutena.si za prijavo na elektronske novice in obveščanje o aktualnih akcijskih ponudbah ter dogodkih uporablja sistem predhodne odobritve, kar pomeni, da pošilja elektronsko pošto zgolj osebam, ki se izrecno strinjajo, da želijo prejemati elektronska obvestila.

To spletno mesto uporablja lastne piškotke in piškotke tretjih oseb za izboljšanje naših storitev in prikazovanje oglasov, povezanih z vašimi preferencami, z analizo vaših navad brskanja. Če želite dati svoje soglasje za njegovo uporabo, pritisnite gumb Sprejmi vse.

Prilagodi piškotke

Preference piškotkov

Piškotki
Ne
Da
To so piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih delovanje spletne strani ne bi bilo mogoče. Uporabniku omogočajo delovanje spletnih storitev, boljšo uporabniško izkušnjo. Za njih ni potrebno pridobiti soglasja.
Piškotek Ponudnik Namen Potek veljavnosti
BrezGlutenaSi brezglutena.si To je piškotek, ki ga uporablja Prestashop za shranjevanje informacij in ohranjanje odprte seje uporabnika. Shranjuje informacije, kot so valuta, jezik, ID stranke, med drugimi podatki, potrebnimi za pravilno delovanje trgovine. 480 hours
PHP_SESSID brezglutena.si The PHPSESSID cookie is native to PHP and allows websites to store serialised status data. On the website it is used to establish a user session and to pass state data through a temporary cookie, which is commonly known as a session cookie. These Cookies will only remain on your computer until you close your browser. Session
Oglaševalski piškotki
Ne
Da
Piškotki omogočajo funkcionalnost, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Brez njih nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo.
Analitični piškotki
Ne
Da
Z njimi analiziramo promet na posamezni spletni strani, da lahko izboljša uporabniško izkušnjo.
Piškotki družbenih omrežij (Izkustveni piškotki)
Ne
Da
Piškotki za družbena omrežja, ki omogočajo deljenje vsebine spletne strani na nekaterih družbenih omrežjih in omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani.